Skip to the content

Ahrend Mehes bureau

Ahrend Mehes tweedehands bureau

Ahrend Mehes - Volledig gerevitaliseerd 

Koop via Ahrend Hergebruik voordelig de Ahrend Mehes. De Ahrend Mehes van Ahrend Hergebruik is voorzien van een nieuw tafelblad en hoogwaardig gereinigd. Ook zijn alle functies van het bureau uitvoering gecontroleerd op werking en eventuele schade. Zo bent u er zeker van dat u ook bij dit gebruikte bureau de kwaliteit krijgt die u van Ahrend gewend bent. 

De Ahrend Mehes wordt standaard binnen 5 werkdagen geleverd en komt met complete fabrieksgarantie!

Minder zegt meer

Het transparante ontwerp van de Ahrend Mehes legt de juiste accenten binnen inrichting en architectuur. Stijlvol. Flexibel. Tijdloos. De sierlijke transparantie wordt bereikt door toepassing van een 12 mm dun "zwevend" blad dat gedragen wordt door smalle I-vormige poten verbonden door een aluminium bladregel met bladdrager. Een treffend voorbeeld van Dutch Design, dat in meerdere omgevingen tot zijn recht komt. Mehes geeft elke stijl ruimte.

De Mehes heeft hoogwaardige constructie en afwerking en is op ieder niveau inzetbaar. Het bureau is modulair, gemakkelijk en snel te (de-)monteren, aan te passen, uit te breiden en efficiënt op te slaan. Verder zijn de materialen waar de Mehes uit opgebouwd is eenvoudig te scheiden voor hergebruik of recycling wat het een duurzaam product maakt. Mehes staat voor kwaliteit in alle opzichten. In uitstraling, sfeer, gebruik. Met een minimum aan onderdelen wordt een maximaal effect bereikt. Subtiel en rijk tegelijk

Meyer en Van Schooten Architecten, de ontwerpers, over de Mehes: "Kernbegrippen toegepast bij de Mehes zijn helderheid, regelmaat, detaillering en afgewogen materiaalgebruik. Deze elementen bepalen grotendeels de uitstraling en samenhang van een gebouw; een integraal aspect daarvan is het interieur, dat in onze ontwerpen onlosmakelijk verbonden is met het exterieur.” 

Afmetingen 160x80 cm en 180x80 cm
Hoogte-instelbaar 62 tot 82 cm met een drukknop
Hoogte verstelbaar 62 tot 82 cm met een wegklapbare slinger
Garantie Fabrieksgarantie

Wit

Grijs

Ahorn

Eiken

Ahrend Hergebruik maakt de cirkel rond. Een volledig gerevitaliseerd tweedehands Ahrend Mehes bureau. Gebruikte Ahrend bureau's met een unieke kwaliteitsgarantie: precies zoals het hoort. Standaard binnen 5 werkdagen geleverd vanuit ons eigen distributie centrum.

Het circulair ontwerpen en inrichten van een kantoorruimte met producten die eindeloos herbruikbaar zijn, is belangrijker dan ooit. Ahrend Hergebruik maakt deze kringloop compleet met Cradle to Cradle gecertificeerd meubilair: als eerste en enige in onze branche.

Bij Ahrend is de transitie naar een circulaire economie al 25 jaar verankerd in de gehele bedrijfsvoering. Met Ahrend Hergebruik wordt het hergebruiken van een duurzame werkplek optimaal aangeboden. Zelfs als meubilair niet meer herbruikbaar blijkt te zijn, zorgt Ahrend voor een goede afronding van de cyclus door middel van de samenwerking met Van Gansewinkel op het gebied van recycling.

Wilt u bestaand Ahrend meubilair laten innemen, gebruikt kantoormeubilair aanschaffen of toch uw werkplek(ken) beter inrichten? Het heldere en toegankelijke contact met onze medewerkers zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Meer informatie? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op door ons te bellen op 088 006 1000.

Meer informatie

Wilt u een offerte of meer informatie over de Ahrend Mehes?
Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Ahrend Hergebruik BV

Kofferen 60
5492 BP Sint-Oedenrode
Nederland

T: 088 006 1000
E: info@ahrendhergebruik.nl