Skip to the content

Ahrend 500 bureau

Ahrend 500 tweedehands bureau

Ahrend 500 - Kwaliteit gegarandeerd 

Via Ahrend Hergebruik bestelt u voordelig de volledig gerevitaliseerde Ahrend 500. Alle aangeboden bureaus zijn door Ahrend zelf voorzien van een nieuw tafelblad, gereinigd en volledig gecheckt op werking en eventuele schade. Door deze hoogwaardige revitalisatie is de Ahrend 500 klaar voor een nieuw langdurig leven. Als u een Ahrend 500 koopt via Ahrend Hergebruik bent u verzekerd van de kwaliteit die u van ons gewend bent tegen budget-prijzen.

De Ahrend 500 wordt standaard binnen 5 werkdagen geleverd en komt met complete fabrieksgarantie!

Veelzijdig, tijdloos en een transparant design

De Ahrend 500 heeft een tijdloos en transparant design en een stijlvol draagvlak voor alle vormen van werken, studeren en vergaderen. Modulair, flexibel en snel te monteren. Naast standaard configuraties kunnen specifieke wensen gemakkelijk en tegen weinig kosten worden gerealiseerd. 

Overtreft en voldoet aan de huidige ergonomische normeringen

Wijtse rodenburg, de ontwerper, over de Ahrend 500: “Het optimum vinden tussen functionaliteit, flexibiliteit, design en prijs-kwaliteitverhouding heeft altijd onze interesse gehad. In het ontwerp van Ahrend 500 stond dit centraal. het resultaat is een modulair tafelprogramma dat geschikt is voor alle soorten werkplekken. Ideaal voor bedrijven die ontwikkelingen binnen het bedrijf snel willen doorvertalen naar hun werkomgeving met dit makkelijk te monteren systeem.”

Afmetingen 160x80 cm en 180x80 cm
Hoogte-instelbaar 62 tot 90 cm met een drukknop
Hoogte verstelbaar 62 tot 90 cm met een wegklapbare slinger
Elektrisch hoogte verstelbaar 62 tot 90 cm met schakelaar
Zit/Sta - elektrisch in hoogte verstelbaar 60 tot 130 cm met schakelaar
Garantie Fabrieksgarantie

Wit

Grijs

Ahorn

Eiken

Ahrend Hergebruik maakt de cirkel rond. Een volledig gerevitaliseerd tweedehands Ahrend 500 bureau. Gebruikte Ahrend bureau's met een unieke kwaliteitsgarantie: precies zoals het hoort. Standaard binnen 5 werkdagen geleverd vanuit ons eigen distributie centrum.

Het circulair ontwerpen en inrichten van een kantoorruimte met producten die eindeloos herbruikbaar zijn, is belangrijker dan ooit. Ahrend Hergebruik maakt deze kringloop compleet met Cradle to Cradle gecertificeerd meubilair: als eerste en enige in onze branche.

Bij Ahrend is de transitie naar een circulaire economie al 25 jaar verankerd in de gehele bedrijfsvoering. Met Ahrend Hergebruik wordt het hergebruiken van een duurzame werkplek optimaal aangeboden. Zelfs als meubilair niet meer herbruikbaar blijkt te zijn, zorgt Ahrend voor een goede afronding van de cyclus door middel van de samenwerking met Van Gansewinkel op het gebied van recycling.

Wilt u bestaand Ahrend meubilair laten innemen, gebruikt kantoormeubilair aanschaffen of toch uw werkplek(ken) beter inrichten? Het heldere en toegankelijke contact met onze medewerkers zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Meer informatie? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op door ons te bellen op 088 006 1000.

Meer informatie

Wilt u een offerte of meer informatie over het Ahrend 500 bureau?
Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Ahrend Hergebruik BV

Kofferen 60
5492 BP Sint-Oedenrode
Nederland

T: 088 006 1000
E: info@ahrendhergebruik.nl