Skip to the content

Ahrend jaloeziedeurkasten

Ahrend jaloeziedeurkasten

Ahrend jaloeziedeurkast - Kwaliteit gegarandeerd 

Via Ahrend hergebruik bestelt u voordelig volledig gerevitaliseerde Ahrend Jaloeziedeurkasten. Alle aangeboden kasten zijn door Ahrend zelf gereinigd, volledig gecheckt op werking en eventuele beschadigde onderdelen zijn vervangen. Door deze hoogwaardige revitalisatie zijn de Ahrend jaloeziedeurkasten klaar voor een nieuw langdurig leven. Als u een Ahrend jaloeziedeurkast koopt via Ahrend Hergebruik bent u verzekerd van de kwaliteit die u van ons gewend bent tegen budget-prijzen. 

De Ahrend jaloeziedeurkast wordt standaard binnen 5 werkdagen geleverd en komt met complete fabrieksgarantie!

De oplossing voor elke opbergbehoefte 

Hoe geavanceerd digitale opslagsystemen ook zijn, kastruimte blijft altijd nodig. Kasten zijn het geheugen van het kantoor. De Ahrend jaloeziedeurkasten zijn kwalitatief zeer hoogwaardige opbergmeubelen met een lange levensduur. Geschikt voor persoonlijke berging of groepsberging. Door hun kwaliteit, afwerkingsniveau en zeer flexibele indelingsmogelijkheden behoren de Ahrend jaloeziedeurkasten tot de beste in de markt. De hoogtematen, kleurmogelijkheden en topbladen maken dat de Ahrend jaloeziedeurkasten te combineren zijn met elk Ahrend meubelprogramma. Leverbaar in heel veel afmetingen en multifunctioneel in te delen met een groot aantal opbergaccessoires: van legbord tot uittrekframe. Bijzonder fraai zijn de transparante, de metalen en de geperforeerde akoestische lamellen waarmee de kasten uitgevoerd kunnen worden.

Standaard geleverd met legbord(en). Levensduur getest volgens NEN-EN 14073 en 14074

Afmetingen Afhankelijk van beschikbaarheid. Neem contact met ons op voor de actuele voorraad.
Garantie 24 maanden fabrieksgarantie

Ahrend Hergebruik maakt de cirkel rond. Een volledig gerevitaliseerde tweedehandse Ahrend jaloeziedeurkasten. Gebruikte Ahrend jaloeziedeurkasten met een unieke kwaliteitsgarantie: precies zoals het hoort. Standaard binnen 5 werkdagen geleverd vanuit ons eigen distributie centrum.

Het circulair ontwerpen en inrichten van een kantoorruimte met producten die eindeloos herbruikbaar zijn, is belangrijker dan ooit. Ahrend Hergebruik maakt deze kringloop compleet met Cradle to Cradle gecertificeerde producten: als eerste en enige in onze branche.

Bij Ahrend is de transitie naar een circulaire economie al 25 jaar verankerd in de gehele bedrijfsvoering. Met Ahrend Hergebruik wordt het hergebruiken van een duurzame werkplek optimaal aangeboden. Zelfs als meubilair niet meer herbruikbaar blijkt te zijn, zorgt Ahrend voor een goede afronding van de cyclus door middel van de samenwerking met Van Gansewinkel op het gebied van recycling.

Wilt u bestaand Ahrend meubilair laten innemen, gebruikt kantoormeubilair aanschaffen of toch uw werkplek(ken) beter inrichten? Het heldere en toegankelijke contact met onze medewerkers zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Meer informatie? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op door ons te bellen op 088 006 1000.

Meer informatie

Wilt u een offerte of meer informatie over de Ahrend jaloeziedeurkast of roldeurkast?
Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Ahrend Hergebruik BV

Kofferen 60
5492 BP Sint-Oedenrode
Nederland

T: 088 006 1000
E: info@ahrendhergebruik.nl