Ahrend Four_Two HI Bureau met nieuw blad

Niet op voorraad
Vraag een zakelijke offerte aan
  • Onderdeel van Ahrend Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 350
  • Bureaustoelen binnen 5 werkdagen geleverd
  • Bureaustoelen binnen 48 uur af te halen
  • T: 088 006 1000
Gegevens

Ahrend Four_Two vergadertafel - Volledig gerevitaliseerd 

Koop via Ahrend Hergebruik voordelig een Ahrend Four_Two vergadertafel van hoge kwaliteit. De Ahrend Four_Two vergadertafel is, door Ahrend zelf, voorzien van een nieuw tafelblad en grondig gereinigd. Tevens zijn alle onderdelen van de vergadertafel uitvoering gecontroleerd op werking en zijn eventueel beschadigde onderdelen vervangen. Zo bent u er zeker van dat u ook bij deze gebruikte vergadertafel de kwaliteit krijgt die u van Ahrend gewend bent en de Ahrend Four_Two vergadertafel klaar is voor een nieuw lang leven. 

De Ahrend Four_Two vergadertafels worden standaard binnen 5 werkdagen geleverd en komen met complete fabrieksgarantie!

No-nonsense design: strak en functioneel

Zakelijkheid die past bij het Ahrend Four_Two concept: veelzijdig, vernuftig en buitengewoon functioneel. De Ahrend Four_Two is een meubelprogramma met meerdere uitvoeringsversies en een geheel eigen identiteit, geschikt voor alle soorten werkplekken. Vergaderen in groot of klein comité. Ahrend Four_Two tafels voegen zich naar elke wens en stellen zich altijd positief op. De uitkomst van besprekingen over tafels, bureaus en benches is daarom even voorspelbaar als logisch: Ahrend Four_Two.

De Ahrend Four_Two een duurzame keuze, dankzij zijn ontwerp is hij volledig recyclebaar. Ook heeft de Ahrend Four_Two een langer productleven dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen.

Meer informatie
Meer informatie
Bladmateriaal 22mm melamine
Diepte 80cm
Hoogte 62-90cm
Garantie Fabrieksgarantie

Scroll to top