Skip to the content

Ahrend Mehes vergadertafel

Ahrend Mehes vergadertafel

Ahrend Mehes vergadertafel - Kwaliteit gegarandeerd 

Via Ahrend hergebruik bestelt u voordelig een volledig gerevitaliseerde Ahrend Mehes vergadertafel. De aangeboden vergadertafels zijn door Ahrend zelf voorzien van een nieuw tafelblad, compleet gereinigd en gecheckt op werking en eventuele schade. Door deze hoogwaardige revitalisatie is zijn de Ahrend Mehes vergadertafels van Ahrend Hergebruik klaar voor een nieuw langdurig leven. Als u een Ahrend Mehes vergadertafel koopt bent u verzekerd van de kwaliteit die Ahrend gewend bent tegen budget-prijzen.

De Ahrend Mehes vergadertafels worden standaard binnen 5 werkdagen geleverd en komen met complete fabrieksgarantie!

Minder zegt meer

Een opvallend vergadertafelsysteem dat één is met de ruimte. Het transparante ontwerp legt de juiste accenten binnen inrichting en architectuur. Stijlvol. Flexibel. Tijdloos. De sierlijke transparantie wordt bereikt door toepassing van een 12 mm dun "zwevend" blad dat gedragen wordt door smalle I-vormige poten verbonden door een aluminium bladregel met bladdrager. Mehes staat voor kwaliteit in alle opzichten. In uitstraling, sfeer, gebruik. Met een minimum aan onderdelen wordt een maximaal effect bereikt. Subtiel en rijk tegelijk.

Meyer en Van Schooten Architecten, de ontwerpers, over de Mehes: "Kernbegrippen toegepast bij de Mehes zijn helderheid, regelmaat, detaillering en afgewogen materiaalgebruik. Deze elementen bepalen grotendeels de uitstraling en samenhang van een gebouw; een integraal aspect daarvan is het interieur, dat in onze ontwerpen onlosmakelijk verbonden is met het exterieur.” 

Afmetingen Afhankelijk van beschikbaarheid. Neem contact met ons op voor de actuele voorraad.
Garantie Fabrieksgarantie

Wit

Grijs

Ahorn

Eiken

Ahrend Hergebruik maakt de cirkel rond. Een volledig gerevitaliseerde tweedehandse Ahrend Mehes vergadertafel. Gebruikte Ahrend vergadertafels met een unieke kwaliteitsgarantie: precies zoals het hoort. Standaard binnen 5 werkdagen geleverd vanuit ons eigen distributie centrum.

Het circulair ontwerpen en inrichten van een kantoorruimte met producten die eindeloos herbruikbaar zijn, is belangrijker dan ooit. Ahrend Hergebruik maakt deze kringloop compleet met Cradle to Cradle gecertificeerde producten: als eerste en enige in onze branche.

Bij Ahrend is de transitie naar een circulaire economie al 25 jaar verankerd in de gehele bedrijfsvoering. Met Ahrend Hergebruik wordt het hergebruiken van een duurzame werkplek optimaal aangeboden. Zelfs als meubilair niet meer herbruikbaar blijkt te zijn, zorgt Ahrend voor een goede afronding van de cyclus door middel van de samenwerking met Van Gansewinkel op het gebied van recycling.

Wilt u bestaand Ahrend meubilair laten innemen, gebruikt kantoormeubilair aanschaffen of toch uw werkplek(ken) beter inrichten? Het heldere en toegankelijke contact met onze medewerkers zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Meer informatie? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op door ons te bellen op 088 006 1000.

Meer informatie

Wilt u een offerte of meer informatie over de Ahrend Four_Two vergadertafel?
Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!