Skip to the content

Ahrend Four_Two vergadertafel

Ahrend Four_Two vergadertafel

Ahrend Four_Two vergadertafel - Volledig gerevitaliseerd 

Koop via Ahrend Hergebruik voordelig een Ahrend Four_Two vergadertafel van hoge kwaliteit. De Ahrend Four_Two vergadertafel is, door Ahrend zelf, voorzien van een nieuw tafelblad en grondig gereinigd. Tevens zijn alle onderdelen van de vergadertafel uitvoering gecontroleerd op werking en zijn eventueel beschadigde onderdelen vervangen. Zo bent u er zeker van dat u ook bij deze gebruikte vergadertafel de kwaliteit krijgt die u van Ahrend gewend bent en de Ahrend Four_Two vergadertafel klaar is voor een nieuw lang leven. 

De Ahrend Four_Two vergadertafels worden standaard binnen 5 werkdagen geleverd en komen met complete fabrieksgarantie!

No-nonsense design: strak en functioneel

Zakelijkheid die past bij het Ahrend Four_Two concept: veelzijdig, vernuftig en buitengewoon functioneel. De Ahrend Four_Two is een meubelprogramma met meerdere uitvoeringsversies en een geheel eigen identiteit, geschikt voor alle soorten werkplekken. Vergaderen in groot of klein comité. Ahrend Four_Two tafels voegen zich naar elke wens en stellen zich altijd positief op. De uitkomst van besprekingen over tafels, bureaus en benches is daarom even voorspelbaar als logisch: Ahrend Four_Two.

De Ahrend Four_Two een duurzame keuze, dankzij zijn ontwerp is hij volledig recyclebaar. Ook heeft de Ahrend Four_Two een langer productleven dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen.

Afmetingen: Afhankelijk van beschikbaarheid. Neem contact met ons op voor de actuele voorraad.
Garantie: Fabrieksgarantie

Wit

Grijs

Ahorn

Eiken

Ahrend Hergebruik maakt de cirkel rond. Een volledig gerevitaliseerde tweedehandse Ahrend Four_Two vergadertafel. Gebruikte Ahrend vergadertafels met een unieke kwaliteitsgarantie: precies zoals het hoort. Standaard binnen 5 werkdagen geleverd vanuit ons eigen distributie centrum.

Het circulair ontwerpen en inrichten van een kantoorruimte met producten die eindeloos herbruikbaar zijn, is belangrijker dan ooit. Ahrend Hergebruik maakt deze kringloop compleet met Cradle to Cradle gecertificeerde producten: als eerste en enige in onze branche.

Bij Ahrend is de transitie naar een circulaire economie al 25 jaar verankerd in de gehele bedrijfsvoering. Met Ahrend Hergebruik wordt het hergebruiken van een duurzame werkplek optimaal aangeboden. Zelfs als meubilair niet meer herbruikbaar blijkt te zijn, zorgt Ahrend voor een goede afronding van de cyclus door middel van de samenwerking met Van Gansewinkel op het gebied van recycling.

Wilt u bestaand Ahrend meubilair laten innemen, gebruikt kantoormeubilair aanschaffen of toch uw werkplek(ken) beter inrichten? Het heldere en toegankelijke contact met onze medewerkers zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Meer informatie? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op door ons te bellen op 088 006 1000.

Meer informatie

Wilt u een offerte of meer informatie over de Ahrend Mehes vergadertafel?
Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!