Skip to the content

Ahrend 500 vergadertafel

Ahrend 500 vergadertafel

De Ahrend 500 in een volgend leven

Koop de flexible Ahrend 500 vergadertafels voordelig via Ahrend hergebruik. De Ahrend 500 vergadertafels op Ahrend Hergebruik zijn compleet gerevitaliseerd door Ahrend zelf. Zo krijgt u gegarandeerd de Ahrend kwaliteit zoals u deze gewend bent voor een budget-vriendelijke prijs. De vergadertafel is voorzien van een nieuw tafelblad en uitvoerig gereinigd. Ook is hij getest op functionaliteit en zijn eventueel beschadigde onderdelen vervangen. 

Leverbaar binnen 5 werkdagen en met complete fabrieksgarantie!

Flexibel vergaderen

Door de modulariteit van de Ahrend 500 zijn vergaderopstellingen makkelijk aanpasbaar. Zo groeit de vergaderruimte naar wens mee met de behoeften. Ook als uw vergaderruimte een multifunctioneel karakter heeft, is Ahrend 500 prima inzetbaar. In korte tijd bouwt u de ruimte-indeling om van vergaderfaciliteit tot bijvoorbeeld lunchroom. Indien gewenst kunnen tafels voorzien worden van wielen of bladvergrendeling waarbij ongelijke bladnaden tot het verleden behoren.

Wijtse rodenburg, de ontwerper, over de Ahrend 500: “Het optimum vinden tussen functionaliteit, flexibiliteit, design en prijs-kwaliteitverhouding heeft altijd onze interesse gehad. In het ontwerp van Ahrend 500 stond dit centraal. het resultaat is een modulair tafelprogramma dat geschikt is voor alle soorten werkplekken. Ideaal voor bedrijven die ontwikkelingen binnen het bedrijf snel willen doorvertalen naar hun werkomgeving met dit makkelijk te monteren systeem.”

Afmetingen Afhankelijk van beschikbaarheid. Neem contact met ons op voor de actuele voorraad.
Garantie Fabrieksgarantie

Wit

Grijs

Ahorn

Eiken

Ahrend Hergebruik maakt de cirkel rond. Een volledig gerevitaliseerde tweedehandse Ahrend 500 vergadertafel. Gebruikte Ahrend vergadertafels met een unieke kwaliteitsgarantie: precies zoals het hoort. Standaard binnen 5 werkdagen geleverd vanuit ons eigen distributie centrum.

Het circulair ontwerpen en inrichten van een kantoorruimte met producten die eindeloos herbruikbaar zijn, is belangrijker dan ooit. Ahrend Hergebruik maakt deze kringloop compleet met Cradle to Cradle gecertificeerde producten: als eerste en enige in onze branche.

Bij Ahrend is de transitie naar een circulaire economie al 25 jaar verankerd in de gehele bedrijfsvoering. Met Ahrend Hergebruik wordt het hergebruiken van een duurzame werkplek optimaal aangeboden. Zelfs als meubilair niet meer herbruikbaar blijkt te zijn, zorgt Ahrend voor een goede afronding van de cyclus door middel van de samenwerking met Van Gansewinkel op het gebied van recycling.

Wilt u bestaand Ahrend meubilair laten innemen, gebruikt kantoormeubilair aanschaffen of toch uw werkplek(ken) beter inrichten? Het heldere en toegankelijke contact met onze medewerkers zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Meer informatie? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op door ons te bellen op 088 006 1000.

Meer informatie

Wilt u een offerte of meer informatie over de Ahrend 500 vergadertafel?
Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!