Skip to the content

Ahrend 320 vergaderstoel

Ahrend 320 vergaderstoel

Ahrend 320 - Volledig gerevitaliseerd 

De praktische Ahrend 320 vergaderstoel van top kwaliteit voordelig via Ahrend hergebruik. De Ahrend 320 vergaderstoelen op Ahrend Hergebruik zijn compleet gerevitaliseerd door Ahrend zelf. Op deze manier bent u bij aankoop verzekert van de Ahrend kwaliteit zoals u deze gewend bent maar dan voor een budget-vriendelijke prijs. De Ahrend 320 is opnieuw gestoffeerd en compleet gereinigd. Ook is hij getest op functionaliteit en en zijn beschadigde onderdelen vervangen. Via Ahrend Hergebruik krijgt u de Ahrend 320 zo goed als nieuw. 

Direct uit voorraad leverbaar binnen 5 werkdagen en met complete fabrieksgarantie!

Veelzijdige vergaderstoel

De Ahrend 320 is een vierpoots stoel met een ruime en comfortabele zit. Het model kan zowel voor hoog (kantoor, vergaderen) als laag zitten (wachten, ontvangen) toegepast worden. Tevens is deze vergaderstoel goed bestand tegen een stootje. De kunststof armleggers vormen één geheel met het stalen frame. De Ahrend 320 is standaard uitgerust met armleggers en beschikbaar in een stapelbare uitvoering.  

Bas Pruijser, de ontwerper, over de Ahrend 320: “Goed gezelschap: De Ahrend 320 vergaderstoel. Stijlvol en comfortabel, vriendelijk en gastvrij. De Ahrend 320 die mijn collega Henk Verkerke en ik ontworpen hebben, verstaat de kunst van het uitnodigen: Neemt u plaats!” 

Kleur bekleding: Zwart (nieuw)
Armleggers Ja
Zitdiepte verstelbaar Nee
Synchroonmechanisme Nee
Garantie Fabrieksgarantie
Op voorraad Ja
Zithoogte  44 cm (hoge uitvoering)
Uitvoering Stapelbaar / niet-stapelbaar

Ahrend Hergebruik maakt de cirkel rond. Een volledig gerevitaliseerde tweedehandse Ahrend 320 vergaderstoel. Gebruikte Ahrend vergaderstoelen met een unieke kwaliteitsgarantie: precies zoals het hoort. Standaard binnen 5 werkdagen geleverd vanuit ons eigen distributie centrum.

Het circulair ontwerpen en inrichten van een kantoorruimte met producten die eindeloos herbruikbaar zijn, is belangrijker dan ooit. Ahrend Hergebruik maakt deze kringloop compleet met Cradle to Cradle gecertificeerde vergaderstoelen: als eerste en enige in onze branche.

Bij Ahrend is de transitie naar een circulaire economie al 25 jaar verankerd in de gehele bedrijfsvoering. Met Ahrend Hergebruik wordt het hergebruiken van een duurzame werkplek optimaal aangeboden. Zelfs als meubilair niet meer herbruikbaar blijkt te zijn, zorgt Ahrend voor een goede afronding van de cyclus door middel van de samenwerking met Van Gansewinkel op het gebied van recycling.

Wilt u bestaand Ahrend meubilair laten innemen, gebruikt kantoormeubilair aanschaffen of toch uw werkplek(ken) beter inrichten? Het heldere en toegankelijke contact met onze medewerkers zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Meer informatie? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op door ons te bellen op 088 006 1000.

Meer informatie

Wilt u een offerte of meer informatie over de Ahrend 320 vergaderstoel?
Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Ahrend Hergebruik BV

Kofferen 60
5492 BP Sint-Oedenrode
Nederland

T: 088 006 1000
E: info@ahrendhergebruik.nl