Skip to the content

Ahrend 230 vergaderstoel

Ahrend 230 vergaderstoel

Ahrend 230 - Zo goed als nieuw

De vergaderstoelen van Ahrend Hergebruik zijn volledig gerevitaliseerd. Als u een Ahrend 230 vergaderstoel bij ons koopt is deze altijd voorzien van nieuwe stoffering, grondig gereinigd en uitvoerig gecontroleerd op functionaliteit en schade. Op deze manier krijgt u voordelig een tweedehands Ahrend 230 met de kwaliteit die u van Ahrend gewend bent. 

Direct uit voorraad leverbaar binnen 5 werkdagen en met complete fabrieksgarantie!

Comfortabele vergaderstoel

De Ahrend 230 vergaderstoel is zeer comfortabel en heeft een makkelijk over tapijt verschuifbaar sledeframe. De stoel is gemakkelijk stapelbaar en beschikbaar met of zonder armleggers. Tevens bied de Ahrend 230 de mogelijkheid tot 'bewegend zitten' door een gewichtsonafhankelijk bewegingsmechanisme. Hierdoor maakt het langer zitten tijdens vergaderingen of presentaties comfortabeler. Ook heeft de Ahrend 230 een milieuvriendelijk design: de stoel is 100% recyclebaar. 

De Ahrend 230 vergaderstoel voldoet aan en overtreft de hoogste normen voor ergonomische instellingen, de NEN EN-1335 en de Nederlandse Praktijk Richtlijn, de NPR-1813.

Kees de Boer, de ontwerper, over de Ahrend 230: “Ontwerp een stoel die in iedere situatie, op iedere werkplek en voor iedere gebruiker een maximaal werk - comfort biedt. Met een goede zithouding en optimale rugondersteuning, maar zonder ingewikkelde knoppen en bediening. Een stoel die voldoet aan de strengste eisen en toch uitblinkt in gebruiksvriendelijke eenvoud. Dit was de basisgedachte die leidde tot dit ontwerp: Ahrend 230.” 

 

Kleur bekleding Zwart
Armleggers Ja
Zitdiepte verstelbaar Ja
Synchroonmechanisme Mogelijk
Garantie Fabrieksgarantie
Op voorraad Ja
   

Ahrend Hergebruik maakt de cirkel rond. Een volledig gerevitaliseerde tweedehandse Ahrend 230 vergaderstoel. Gebruikte Ahrend vergaderstoelen met een unieke kwaliteitsgarantie: precies zoals het hoort. Standaard binnen 5 werkdagen geleverd vanuit ons eigen distributie centrum.

Het circulair ontwerpen en inrichten van een kantoorruimte met producten die eindeloos herbruikbaar zijn, is belangrijker dan ooit. Ahrend Hergebruik maakt deze kringloop compleet met Cradle to Cradle gecertificeerde vergaderstoelen: als eerste en enige in onze branche.

Bij Ahrend is de transitie naar een circulaire economie al 25 jaar verankerd in de gehele bedrijfsvoering. Met Ahrend Hergebruik wordt het hergebruiken van een duurzame werkplek optimaal aangeboden. Zelfs als meubilair niet meer herbruikbaar blijkt te zijn, zorgt Ahrend voor een goede afronding van de cyclus door middel van de samenwerking met Van Gansewinkel op het gebied van recycling.

Wilt u bestaand Ahrend meubilair laten innemen, gebruikt kantoormeubilair aanschaffen of toch uw werkplek(ken) beter inrichten? Het heldere en toegankelijke contact met onze medewerkers zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Meer informatie? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op door ons te bellen op 088 006 1000.

Meer informatie

Wilt u een offerte of meer informatie over de Ahrend 230 vergaderstoel?
Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Ahrend Hergebruik BV

Kofferen 60
5492 BP Sint-Oedenrode
Nederland

T: 088 006 1000
E: info@ahrendhergebruik.nl