Thuiswerken 

Zal jij de komende tijd ook veel moeten thuiswerken? Dan is het belangrijk om ook thuis een gezonde werkplek te creëren. Hierbij zijn verschillende aspecten van belang; denk aan een ergonomische bureaustoel, een bureau dat in hoogte verstelbaar is en een beeldscherm dat op ooghoogte staat. Bij Ahrend Hergebruik koop je voordelig ergonomisch verantwoorde stoelen en tafels voor thuiswerken.

De bureaustoelen die je hier vindt zijn hergebruikte stoelen volledig nieuw gestoffeerd. Duurzaam en als nieuw. Alle stoelen worden gecontroleerd en voorzien van een kwaliteitskeurmerk. Qua ontwerp, kwaliteit en ergonomie voldoen ze aan de hoogste standaarden. Bestel direct en wij leveren (ook nu) binnen 5 tot 10 werkdagen. Wij nemen uw gezondheid en die van onze medewerkers erg serieus. Daarom zullen de meubels momenteel tot aan de voordeur geleverd worden.

25 jaar
Circulaire visie
95%
CO2-footprint verlaging
1992
Sinds 1992 circulair

Thuis werken zoals op kantoor

Goed zitten heeft niet alleen te maken met je zithouding. Naast dat een ergonomische bureaustoel je lichaam ondersteunt door een lendensteun en zijn verstelbaarheidsmogelijkheden, zijn ook het afstellen van je bureau of tafel op je bureaustoel van groot belang. Een verstelbaar bureau is dus zeker geen overbodige luxe. Daarmee kan je je bureau hoogte perfect afstemmen op jouw ideale zit hoogte. Het is belangrijk dat zowel je knieën als je ellebogen in een hoek van 90 graden staan. Het kan zo zijn dat deze zithouding niet haalbaar is met de vaste hoogte van je bureaublad. Een slinger verstelbaar- of elektrisch verstelbaar bureau is dan wellicht voor jou de oplossing. Benieuwd naar een uitgebreide uitleg voor het instellen van je bureau en bureaustoel? Bekijk dan hier ons instructie filmpje.

Thuis werken is multi-tasken

Niet iedereen kan- of wil een complete ruimte inrichten als kantoor aan huis. Een beperkt ruimte thuis vraagt om creatieve en multifunctionele oplossingen. Een werkbureau hoef bijvoorbeeld niet persé alleen voor werk te dienen, net als een eettafel niet alleen om aan te eten hoeft te zijn. Aan een eettafel kan je voor zo’n 3 uur achter een stuk prima werken. Mits je op een goede stoel zit die perfect naar je lichaam gevormd is. Naast ergonomische bureaustoelen biedt Ahrend Hergebruik ook multi-inzetbare stoelen, die zowel kunnen dienen als werkstoel als eettafelstoel. Deze stoelen hebben een strak en licht ontwerp, zodat ze perfect passen in het design van jouw interieur.

Een flexibele werkplek in huis is ook te bereiken met producten die makkelijk in de ruimte te verplaatsen zijn. Een bureaustoel zonder wielen is daarin bijvoorbeeld niet gewenst. Maar ook optimaal gebruik maken van de ruimte door middel van een ladeblok onder de tafel is een zeer praktische oplossing voor de uitdaging van een ideale thuiswerkplek.

Producten gerelateerd aan thuiswerken

Scroll to top