Thuiswerken

Thuiswerk foto

Zal jij de komende tijd ook veel moeten thuiswerken? Dan is het belangrijk om ook thuis een gezonde werkplek te creëren. Hierbij zijn verschillende aspecten van belang; denk aan een ergonomische bureaustoel, een bureau dat in hoogte verstelbaar is en een beeldscherm dat op ooghoogte staat. Deze oplossingen bieden wij in onderstaand overzicht.

De bureaustoelen die je hier vindt zijn hergebruikte stoelen volledig nieuw gestoffeerd. Duurzaam en als nieuw. Alle stoelen worden gecontroleerd en voorzien van een kwaliteitskeurmerk. Qua ontwerp, kwaliteit en ergonomie voldoen ze aan de hoogste standaarden.

Bestel direct en wij leveren (ook nu) binnen 5 tot 10 werkdagen. Wij nemen uw gezondheid en die van onze medewerkers erg serieus. Daarom zullen de meubels momenteel tot aan de voordeur geleverd worden.

Ahrend 230 bureaustoel - voor € 189

Ahrend 230 is een echte alleskunner. De vele instelmogelijkheden maakt de Ahrend 230 geschikt voor elke werkhouding. In iedere houding, actief of passief, ondersteunt deze stoel het lichaam optimaal. De armleggers zorgen voor de juiste ondersteuning en door de vorm van de zitting worden de benen niet afgekneld. De stoel is gemakkelijk in te stellen d.m.v. knoppen voorzien van pictogrammen. 


bekijk en bestel
Ahrend 230 afbeelding

Ahrend 220 bureaustoel - nu voor € 99,-

De Ahrend 220 staat bekend door zijn herkenbare design – rugleuning met gleuf – bedieningsgemak, ergonomie en gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Samen met de bewezen duurzaamheid verklaart dit het overweldigende succes van de Ahrend 220 die in de loop der jaren uitgroeide tot de meest gekochte bureaustoel. 


bekijk en bestel
Ahrend 220 afbeelding
  • Bureaus voorzien van nieuw werkblad
  • Bureaustoelen opnieuw gestoffeerd
  • Fabrieksgarantie
  • Levertijd bureaustoelen 5 werkdagen
Ahrend 230 afbeelding

Een complete thuiswerkplek voor € 319,-

Maak nu gebruik van de speciale thuiswerkplek set.


De werkplek bestaat uit een Ahrend 500 Bureau in combinatie met Ahrend 230 bureaustoel met hoge rug.

De Ahrend 230 voldoet aan en overtreft de hoogste normen voor ergonomische instellingen, de NEN EN-1335 en de Nederlandse Praktijk Richtlijn; de NPR-1813.

In combinatie met het Ahrend 500 bureau krijg je een volwaardige ergonomische thuiswerkplek met 5 tot 10 werkdagen thuis geleverd.


bekijk en bestel

Bekijk meer producten