Retourneren

Herroepingstermijn

Als u niet tevreden bent over het product wat door Ahrend Hergebruik geleverd is, heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag teruggestort.

Worden er kosten in rekening gebracht bij retournering?

Voor het retourneren van producten biedt Ahrend Hergebruik een Pick-up & Return service aan. Dit houdt in dat het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking door Ahrend Hergebruik wordt opgehaald. Voor deze service brengen wij € 85,- (excl. BTW) per retour in rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede staat retour ontvangen is. De servicekosten en mogelijke schade aan het product worden met het verschuldigde bedrag verrekend.

Hoe moet ik het product retourneren?
U kunt het product retourneren door het retourformulier in te vullen. U krijgt zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging en creditnota van ons toegestuurd. De klantenservice zal contact met u opnemen voor de vervolgstappen aangaande uw retournering. 

Contactgegevens


Retourformulier


(DD-MM-YYYY)

(DD-MM-YYYY)

Deze gegevens worden alleen gebruikt om het verschuldigde bedrag terug te storten.

Scroll to top