Uw zeven zekerheden

Ahrend Hergebruik zeven zekerheden

De zeven zekerheid van Ahrend Hergebruik

Ahrend Hergebruik staat borg voor de kwaliteit van zijn producten en de service die wij bieden. Wij garanderen u deze kwaliteit aan de hand van de zeven zekerheden van Ahrend Hergebruik.

1. Duidelijke communicatie

Of u uw bestaande Ahrend meubilair wilt laten innemen of dat u Ahrend Hergebruik wilt aanschaffen; de werkwijze is altijd helder. Dit komt tot uiting in het toegankelijke contact met onze medewerkers, de heldere afspraken en het verzorgde projectmanagement. Hierdoor weet u altijd precies waar u aan toe bent.

2. Ahrend producten die door Ahrend zelf gerevitaliseerd zijn

Alle Ahrend Hergebruik (bureau)stoelen, tafels/bureaus en berging worden op elk essentieel onderdeel gecheckt en waar nodig vervangen of gerepareerd. Wilt u weten hoe wij dit doen? 

3. De zekerheid van het Ahrend Hergebruik keurmerk

Als gebruikte Ahrend producten worden gerevitaliseerd binnen het Ahrend Hergebruik programma, dan wordt dit meubilair altijd voorzien van het Ahrend Hergebruik keurmerk. Zo weet u zeker dat u voordelig gebruik maakt van de Ahrend kwaliteit die u gewend bent.

4. Eigen logistiek centrum met eigen distributie

Uniek binnen de branche is dat Ahrend Hergebruik over een eigen logistiek centrum beschikt. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van derden en hebben wij volledig controle over de gehele distributie van het Ahrend Hergebruik assortiment.

5. Standaard binnen 5 werkdagen geleverd

Het voordeel van Ahrend Hergebruik is dat de producten logischerwijs niet meer geproduceerd hoeven te worden. Dit heeft als voordeel dat de levertijd in vergelijking met nieuwe producten aanzienlijk korter is. Het kernassortiment van Ahrend Hergebruik met (bureau)stoelen, tafels, bureaus en berging wordt standaard binnen 5 werkdagen geleverd. 

6. Unieke fabrieksgarantie

Het kernassortiment van Ahrend Hergebruik met (bureau)stoelen, tafels, bureaus en berging heeft fabrieksgarantie. Uniek voor gerevitaliseerd Ahrend meubilair.

7. Al meer dan 25 jaar duurzaam

Al meer dan 25 jaar jaar is Ahrend toonaangevend op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie. Met Ahrend Hergebruik maakt Ahrend de cirkel rond door haar eigen producten een tweede leven te geven.