Kiezen voor Ahrend Hergebruik

De zes zekerheden van Ahrend Hergebruik

Ahrend Hergebruik staat borg voor de kwaliteit van zijn producten en de service die wij bieden. Wij garanderen u deze kwaliteit aan de hand van de zes zekerheden van Ahrend Hergebruik. Of u uw bestaande Ahrend meubilair wilt laten innemen of dat u Ahrend Hergebruik wilt aanschaffen; de werkwijze is altijd helder. Dit komt tot uiting in het toegankelijke contact met onze medewerkers, de heldere afspraken en het verzorgde projectmanagement. Hierdoor weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Alle Ahrend Hergebruik (bureau)stoelen, tafels/bureaus en berging worden op elk essentieel onderdeel gecheckt en waar nodig vervangen of gerepareerd. Als gebruikte Ahrend producten worden gerevitaliseerd binnen het Ahrend Hergebruik programma, dan wordt dit meubilair altijd voorzien van het Ahrend Hergebruik keurmerk. Zo weet u zeker dat u voordelig gebruik maakt van de Ahrend kwaliteit die u gewend bent.

Uniek binnen de branche is dat Ahrend Hergebruik over een eigen logistiek centrum beschikt. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van derden en hebben wij volledig controle over de gehele distributie van het Ahrend Hergebruik assortiment.

Het voordeel van Ahrend Hergebruik is dat de producten logischerwijs niet meer geproduceerd hoeven te worden. Dit heeft als voordeel dat de levertijd in vergelijking met nieuwe producten aanzienlijk korter is. Het kernassortiment van Ahrend Hergebruik met (bureau)stoelen, tafels, bureaus en berging wordt standaard binnen 5 werkdagen geleverd. 

Het kernassortiment van Ahrend Hergebruik met (bureau)stoelen, tafels, bureaus en berging heeft fabrieksgarantie. Uniek voor gerevitaliseerd Ahrend meubilair.

Al meer dan 25 jaar jaar is Ahrend toonaangevend op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie. Met Ahrend Hergebruik maakt Ahrend de cirkel rond door haar eigen producten een tweede leven te geven.

Scroll to top