Skip to the content

Tweedehands kantoormeubilair

Tweedehands kantoormeubilair kopen?

Met een keuze voor tweedehands kantoormeubelen bespaart u kosten en reduceert u tegelijkertijd de CO2-uitstoot en het verbruik van grondstoffen. Het meest duurzame product wat je kunt maken is immers een product wat tijdloos, mooi en modulair is en wat na gebruik niet afgedankt hoeft te worden. Een product wat hergebruikt kan worden is namelijk de duurzaamste oplossing van allen. Dit kan echter alleen wanneer het product van dusdanige kwaliteit is dat dit ook eindeloos kan. Dit noemen wij bij Ahrend ook wel de circulaire economie.

Waar staan Ahrend en Ahrend Hergebruik bekend om?

Ahrend is marktleider in Europa en staat al decennia lang bekend om haar tijdloze en duurzame design. Bij Ahrend hebben wij een passie voor totaal inrichten; het creëren van inspirerende werkomgevingen waar je energie van krijgt. Ondertussen voldoet Ahrend standaard aan de hoogste ergonomische normen. Duurzaamheid is niet zeggen maar doen, samen met elkaar. Ahrend gaat al meer dan 25 jaar voor een circulaire economie en probeert de kringloop van materialen te sluiten. Dit doen wij met Ahrend Hergebruik. Ahrend Hergebruik brengt gebruikte kantoormeubelen van Ahrend opnieuw uit met dezelfde kwaliteit maar voor een goedkopere prijs.

Waarom zou ik kiezen voor tweedehands meubilair van Ahrend Hergebruik?

Meubilair van Ahrend Hergebruik bespaart u niet alleen kosten, maar maximaliseert ook de herbruikbaarheid van producten en grondstoffen. Hiermee verlagen we samen onze CO2-footprint terwijl de hoogwaardige kwaliteit die u van Ahrend gewend bent behouden blijft.

Wist u dat Ahrend Hergebruik:

  •          Het enige Cradle-to-Cradle bedrijf in haar branche is
  •          Haar (bureau)stoelen, tafels/bureaus en bergingen helemaal zelf revitaliseert
  •          Altijd nieuwe stoffering bij stoelen & nieuwe werkbladen bij tafels aanbrengt
  •          Standaard binnen 5 werkdagen levert
  •          Over een eigen logistiek centrum bezit en niet afhankelijk is van derden voor distributie
  •          Gerevitaliseerd meubilair voorziet van een unieke fabrieksgarantie

Hoe werkt het?

Ahrend Hergebruik neemt uw oude meubels terug om deze na hoogwaardige revitalisatie opnieuw in te zetten en een volgend leven te geven. Een product van Ahrend kan door zijn modulaire opbouw gemakkelijk gedemonteerd worden en zo kunnen ook losse onderdelen hergebruikt worden. Bij terugname voor hergebruik doorgaan de producten een strenge controle zodat wij altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen voor gebruikt kantoormeubilair van Ahrend Hergebruik. Uiteindelijk bieden wij deze gerevitaliseerde Ahrend producten, zoals gebruikte bureaustoelen, tweedehands bureaus en tweedehands kasten,  voor een scherpe prijs opnieuw aan via de site van Ahrend Hergebruik.

Ahrend Hergebruik BV

Kofferen 60
5492 BP Sint-Oedenrode
Nederland

T: 088 006 1000
E: info@ahrendhergebruik.nl