Skip to the content

Circulaire economie met Ahrend Hergebruik

Ahrend's Circulaire Visie

Voor Ahrend geldt dat duurzaamheid een kwestie van doen is, samen met elkaar. Al meer dan 25 jaar is onze visie die van een circulaire economie.

Helaas kan de video niet getoond worden vanwege jouw cookie-instelling.

Geef toestemming voor de marketing video om deze video te bekijken.

OK

Helaas kan de video niet getoond worden vanwege jouw cookie-instelling.

Geef toestemming voor de marketing video om deze video te bekijken.

OK

 

Omdat wij de kringloop van materialen willen sluiten, vinden wij het zeer belangrijk om het meeste te halen uit de herbruikbaarheid van grondstoffen en producten. Daarom is Ahrend Hergebruik in het leven geroepen.

Een nieuw leven voor oude meubels

Ahrend Hergebruik neemt uw bestaande Ahrend producten terug om deze na hoogwaardige revitalisatie opnieuw in te zetten en een nieuw leven te geven. Dit kunnen wij doen omdat onze producten modulair zijn opgebouwd en makkelijk te demonteren zijn. Het is fijn te weten dat een product zowel als geheel of in losse onderdelen kan worden hergebruikt. Hiermee is er altijd volledig waardebehoud.

Al onze producten die worden hergebruikt krijgen bij terugname een strenge controle zodat we de garantie in kwaliteit kunnen bieden die u van Ahrend gewend bent. Een van onze beste en oudste voorbeelden is de Ahrend 220 bureaustoel die in 1994 is geïntroduceerd en nog altijd (in gerevitaliseerde staat) wordt verkocht.

CO2-footprint verlaging tot wel 95%

Met onze hergebruik activiteiten bieden we u de mogelijkheid om een groot assortiment hoogwaardige Ahrend producten tegen gereduceerd tarief aan te schaffen. Dit bespaart u niet alleen kosten, maar reduceert ook CO2-uitstoot en afval en vermindert het verbruik van grondstoffen. Zo kan Ahrend Hergebruik de CO2-footprint van onze producten verlagen tot wel 95%.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Ahrend en MVO?
Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!