Skip to the content

Ahrend 220 bureaustoel

Ahrend 220 bureaustoel

Ahrend 220 - Volledig gerevitaliseerd

Koop via Ahrend Hergebruik voordelig de iconische Ahrend 220. De Ahrend 220 van Ahrend Hergebruik is opnieuw gestoffeerd en compleet gereinigd. Ook zijn alle functies van de stoel uitvoering gecontroleerd op werking en eventuele schade. Zo bent u er zeker van dat u ook bij deze gebruikte bureaustoel de kwaliteit krijgt die u van Ahrend gewend bent. 

Direct uit voorraad leverbaar binnen 5 werkdagen en met complete fabrieksgarantie!

De eerste eco-design bureaustoel ter wereld

De Ahrend 220 staat bekend door zijn herkenbare design – rugleuning met gleuf – bedieningsgemak, ergonomie en gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Samen met de bewezen duurzaamheid verklaart dit het overweldigende succes van de Ahrend 220 die in de loop der jaren uitgroeide tot de meest gekochte bureaustoel. 

De Ahrend 220 laat zich leiden door de wensen van de gebruiker en is met zijn vele instelmogelijkheden geschikt voor elke werkhouding. Bij de uitvoering met permanent rugcontact is het mogelijk om ook de hoek tussen rugleuning en zitten in te stellen en vervolgens vast te zetten of soepel mee te laten veren. Resultaat: een perfecte ondersteuning in elke houding, van werken tot ontspannen.

De Ahrend 220 overtreft en voldoet aan de huidige ergonomische normeringen (NEN EN-1335 en NP3-1813)

Henk Verkerke, de ontwerper, over de Ahrend 220: "Als ontwerper van de Ahrend 220 beschouw ik het succes natuurlijk als een mooi compliment. Het bewijst dat wettelijke voorschriften en normen op het gebied van ergonomie, veiligheid en milieu een geslaagd ontwerp niet in de weg hoeven te staan"

 

Kleur bekleding Zwart
Armleggers Ja
Zitdiepte verstelbaar Ja
Synchroonmechanisme Mogelijk
Kantelbare rug Mogelijk
Garantie Fabrieksgarantie
Op voorraad Ja

Ahrend Hergebruik maakt de cirkel rond. Een volledig gerevitaliseerde tweedehandse Ahrend 220 bureaustoel. Gebruikte Ahrend bureaustoelen met een unieke kwaliteitsgarantie: precies zoals het hoort. Standaard binnen 5 werkdagen geleverd vanuit ons eigen distributie centrum.

Het circulair ontwerpen en inrichten van een kantoorruimte met producten die eindeloos herbruikbaar zijn, is belangrijker dan ooit. Ahrend Hergebruik maakt deze kringloop compleet met Cradle to Cradle gecertificeerde bureaustoelen: als eerste en enige in onze branche.

Bij Ahrend is de transitie naar een circulaire economie al 25 jaar verankerd in de gehele bedrijfsvoering. Met Ahrend Hergebruik wordt het hergebruiken van een duurzame werkplek optimaal aangeboden. Zelfs als meubilair niet meer herbruikbaar blijkt te zijn, zorgt Ahrend voor een goede afronding van de cyclus door middel van de samenwerking met Van Gansewinkel op het gebied van recycling.

Wilt u bestaande Ahrend bureaustoelen laten innemen, gebruikte bureaustoelen aanschaffen of toch uw werkplek(ken) beter inrichten? Het heldere en toegankelijke contact met onze medewerkers zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Meer informatie? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op door ons te bellen op 088 006 1000.

Direct bestellen?

Wilt u meer informatie over de Ahrend 220 bureaustoel of direct bestellen? Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Ahrend Hergebruik BV

Kofferen 60
5492 BP Sint-Oedenrode
Nederland

T: 088 006 1000
E: info@ahrendhergebruik.nl