Skip to the content

Bureaustoelen Ahrend Hergebruik

Gebruikte bureaustoelen via Ahrend Hergebruik - kwaliteit gegarandeerd

De gebruikte Ahrend bureaustoelen zijn gerevitaliseerd en hierdoor kunnen wij u de kwaliteit zoals u deze gewend bent en dat voor een budget-vriendelijke prijs! Alle Ahrend bureaustoelen die wij aanbieden zijn voorzien van het Ahrend Hergebruik kwaliteitskeurmerk en worden standaard binnen 5 werkdagen geleverd. Ahrend bureaustoelen staan bekend om hun tijdloos ontwerp en voldoen standaard aan de hoogste normen voor ergonomische instellingen. 

Ahrend bureaustoelen in een volgend leven

Ahrend Hergebruik neemt oude Ahrend bureaustoelen terug om deze na hoogwaardige revitalisatie opnieuw in te zetten en een volgend leven te geven. Dit kunnen wij doen omdat Ahrend bureaustoelen modulair zijn opgebouwd en gemakkelijk te demonteren. Het is fijn te weten dat een product zowel als geheel of in losse onderdelen kan worden hergebruikt. Hiermee is er altijd volledig waarde behoud. Al onze bureaustoelen die worden hergebruikt krijgen bij terugname een strenge controle zodat we de garantie in kwaliteit kunnen bieden die u van Ahrend gewend bent. Hieronder vindt u een overzicht van de gebruikte Ahrend bureaustoelen die wij aanbieden:

Ahrend 220 bureaustoel

Een stoel die aan alle ergonomische normen voldoet. Volledig gerevitaliseerd door Ahrend, opnieuw gestoffeerd en met fabrieksgarantie.

Ahrend 230 bureaustoel

Een stoel die in iedere situatie, op iedere werkplek en voor iedere gebruiker een maximaal werkcomfort biedt.