Skip to the content

Ahrend Four_Two bureau

Ahrend Four_Two tweedehands bureau

De Ahrend Four_Two in een volgend levend

De Ahrend Four_Two, voordelig en van hoge kwaliteit via Ahrend hergebruik. De Ahrend Four_Two bureaus op Ahrend Hergebruik zijn compleet gerevitaliseerd door Ahrend zelf. Zo bent u verzekerd van de Ahrend kwaliteit zoals u deze gewend bent voor een budget-vriendelijke prijs. Het bureau is voorzien van een nieuw tafelblad en grondig gereinigd. Ook zijn alle onderdelen getest op functionaliteit en schade. 

De Ahrend Four_Two wordt standaard binnen 5 werkdagen geleverd en komt met complete fabrieksgarantie!

Zakelijkheid, eenvoud, vernuft en prestatie

Ahrend Four_Two is een meubelprogramma met een geheel eigen identiteit en geschikt voor alle soorten werkplekken. de Ahrend Four_Two beschikt over hoogteverstellingssystemen en een compleet kabelmanagementsysteem. Daarnaast stelt de Ahrend Four_Two u in staat om kostbare vierkante meters maximaal te benutten. het verhogen van de efficiency begint al bij de aanschaf prijs. Of u nu kiest voor werkplekken met poten of gesloten zijpanelen (wangen), in alle uitvoeringen bewijst de Ahrend Four_Two dat een hoog kwaliteitsniveau samen kan gaan met een gunstige prijs. Zakelijkheid die past bij het Ahrend Four_Two concept: veelzijdig, vernuftig en buitengewoon functioneel.

De Ahrend Four_Two een duurzame keuze, dankzij zijn ontwerp is hij volledig recyclebaar. Ook heeft de Ahrend Four_Two een langer productleven dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen.

Het bureau voldoet aan alle van toepassing zijnde ergonomische normen

 

Afmetingen 160x80 cm en 180x80 cm
Hoogte-instelbaar 62 tot 90 cm met een drukknop
Hoogte verstelbaar 62 tot 90 cm met een inschuifbare slinger
Elektrisch hoogte verstelbaar 62 tot 90 cm met schakelaar
Zit/Sta - elektrisch in hoogte verstelbaar 62 tot 130 cm met schakelaar
Garantie Fabrieksgarantie

Wit

Grijs

Ahorn

Eiken

Ahrend Hergebruik maakt de cirkel rond. Een volledig gerevitaliseerd tweedehands Ahrend Four_Two bureau. Gebruikte Ahrend bureau's met een unieke kwaliteitsgarantie: precies zoals het hoort. Standaard binnen 5 werkdagen geleverd vanuit ons eigen distributie centrum.

Het circulair ontwerpen en inrichten van een kantoorruimte met producten die eindeloos herbruikbaar zijn, is belangrijker dan ooit. Ahrend Hergebruik maakt deze kringloop compleet met Cradle to Cradle gecertificeerd meubilair: als eerste en enige in onze branche.

Bij Ahrend is de transitie naar een circulaire economie al 25 jaar verankerd in de gehele bedrijfsvoering. Met Ahrend Hergebruik wordt het hergebruiken van een duurzame werkplek optimaal aangeboden. Zelfs als meubilair niet meer herbruikbaar blijkt te zijn, zorgt Ahrend voor een goede afronding van de cyclus door middel van de samenwerking met Van Gansewinkel op het gebied van recycling.

Wilt u bestaand Ahrend meubilair laten innemen, gebruikt kantoormeubilair aanschaffen of toch uw werkplek(ken) beter inrichten? Het heldere en toegankelijke contact met onze medewerkers zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Meer informatie? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op door ons te bellen op 088 006 1000.

Meer informatie

Wilt u een offerte of meer informatie over de Ahrend Four_Two?
Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Ahrend Hergebruik BV

Kofferen 60
5492 BP Sint-Oedenrode
Nederland

T: 088 006 1000
E: info@ahrendhergebruik.nl