Betaling & Verzending

Betaling

Bij Ahrend Hergebruik kunt u op de volgende manieren betalen:

 1. Online via iDEAL
  Als u toegang heeft tot internetbankieren bij bijvoorbeeld ABN Amro, ING, Rabobank, Triodos, Fortis of SNS Bank, dan kunt u gebruikmaken van iDEAL. Dit is de makkelijkste manier van online betalen. Bij Ahrend Hergebruik is betalen met iDEAL gratis.
  Online betalen wordt bij Ahrend Hergebruik mogelijk gemaakt door de payment service provider Adyen. 

 2. Op factuur betalen
  Voor onze zakelijke klanten is het ook mogelijk om op factuur te betalen. Hiervoor geldt wel dat de organisatie al geregistreerd moet zijn bij Ahrend Hergebruik (bijvoorbeeld door een eerdere aankoop). Bent u nog geen klant van Ahrend Hergebruik? Dan vragen wij vooraf om aanvullende gegevens zoals het KVK-nummer en BTW nummer waarop uw organisatie ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op basis van een opgevraagd kredietrapport krijgt u van onze financiële afdeling wel of geen akkoord om op factuur te betalen. 

 3. Vooruit betalen
  Als u uw order vooruit wilt betalen, dan kunt u dit doen via een reguliere bank/giro-overboeking. Uw betaling dient dan vóór 12:00 uur op de werkdag voorafgaand aan de levering op onze bankrekening te zijn bijgeschreven. Het rekeningnummer van Ahrend Hergebruik is NL74 TRIO 0390 9043 41. 

Verzending

Ahrend Hergebruik heeft in Europa de grootste voorraad aan Ahrend kantoormeubelen zoals bureaustoelen, vergaderstoelen, tafels, bureaus en berging. Hierdoor kunt u vertrouwen op een directe en goede levering van uw kantoormeubilair. De gemiddelde levertijd binnen Nederland en België bedraagt onder normale omstandigheden 5 tot 10  werkdagen. Dit is afhankelijk van onze logistieke planning en het afleveradres.

Verzendkosten

Verzending van het door u bestelde meubilair is volledig gratis bij een minimale orderwaarde van € 350,- (excl. BTW). Voor alle orders onder € 350,- (excl. BTW) bedragen de verzendkosten € 35,- (excl. BTW). Hiervoor geldt ook dat geen enkele order te klein is, want wij hanteren geen minimale bestelhoeveelheid.

Duitsland

Wilt u uw bestelling laten afleveren in Duitsland, neem dan contact op met Ahrend Hergebruik. Op die manier kunnen wij de verzendkosten bespreken en de levering inplannen.

Scroll to top