Skip to the content

Ahrend ladeblokken

Ahrend ladeblokken

Ahrend ladeblokken - Zo goed als nieuw

De ladeblokken van Ahrend Hergebruik zijn volledig gerevitaliseerd. Als u een Ahrend ladeblok bij ons koopt is deze altijd grondig gereinigd, gecontroleerd op functionaliteit en zijn eventuele beschadigde onderdelen vervangen. Op deze manier krijgt u voordelig een tweedehands Ahrend ladeblok met de kwaliteit die u van Ahrend gewend bent. 

Direct leverbaar binnen 5 werkdagen en met complete fabrieksgarantie!

Alles binnen handbereik

Het assortiment ladeblokken biedt u keuze uit verrijdbare en vaste bureauhoge ladeblokken. Door het stoere en neutrale design is het uitstekend te combineren met de andere Ahrend werkplekprogramma's. Met de verzonken wielen lijkt het ladeblok zelfs te zweven. het ladeblok is verder in te delen naar uw specifieke behoeften en wensen. Zo heeft u al uw belangrijke documenten en kantoorbenodigdheden binnen handbereik. 

Er is ruime keuze in lade-indelingen en loopwerken. De ladeblokken worden standaard geleverd met telescopische materiaallades en afgeschermde loopwerken. Ook is het ladeblok voorzien van contragewicht en ladeblokkering. 

Zeer goede kwaliteit, sterkte, stabiliteit en levensduur getest volgens NEN-EN 14073 en 14074.

Ahrend Designteam over het Ahrend ladeblok: “Het nieuwe Ahrend ladeblok komt tegemoet aan de brede opbergwensen in de markt en valt vanwege zijn stoere en neutrale design uitstekend te combineren met de Ahrend werkplekprogramma’s. Het is een oer Hollands product met een gedegen kwaliteit. Door de verzonken wielen lijkt het ladeblok zelfs te zweven.”

Afmetingen Afhankelijk van beschikbaarheid. Neem contact met ons op voor de actuele voorraad.
Garantie 24 maanden fabrieksgarantie

Ahrend Hergebruik maakt de cirkel rond. Een volledig gerevitaliseerde tweedehandse Ahrend ladeblokken. Gebruikte Ahrend ladeblokken met een unieke kwaliteitsgarantie: precies zoals het hoort. Standaard binnen 5 werkdagen geleverd vanuit ons eigen distributie centrum.

Het circulair ontwerpen en inrichten van een kantoorruimte met producten die eindeloos herbruikbaar zijn, is belangrijker dan ooit. Ahrend Hergebruik maakt deze kringloop compleet met Cradle to Cradle gecertificeerde producten: als eerste en enige in onze branche.

Bij Ahrend is de transitie naar een circulaire economie al 25 jaar verankerd in de gehele bedrijfsvoering. Met Ahrend Hergebruik wordt het hergebruiken van een duurzame werkplek optimaal aangeboden. Zelfs als meubilair niet meer herbruikbaar blijkt te zijn, zorgt Ahrend voor een goede afronding van de cyclus door middel van de samenwerking met Van Gansewinkel op het gebied van recycling.

Wilt u bestaand Ahrend meubilair laten innemen, gebruikt kantoormeubilair aanschaffen of toch uw werkplek(ken) beter inrichten? Het heldere en toegankelijke contact met onze medewerkers zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Meer informatie? Vul onderstaand formulier in of neem direct contact op door ons te bellen op 088 006 1000.

Meer informatie

Wilt u een offerte of meer informatie over de Ahrend ladeblokken?
Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op!

Ahrend Hergebruik BV

Kofferen 60
5492 BP Sint-Oedenrode
Nederland

T: 088 006 1000
E: info@ahrendhergebruik.nl