Bureaustoelen - Gerevitaliseerd

✔ GRATIS thuisbezorgd vanaf 350 euro      ✔ Levering aan huis (ma - vr | 09.00-17.00u)

De gebruikte Ahrend bureaustoelen zijn gerevitaliseerd. Dit wil zeggen dat de bureaustoelen zijn voorzien van nieuwe stof, zijn schoongemaakt en de technische werking is gecontroleerd. Hierdoor bieden wij u de kwaliteit zoals u deze gewend bent en dat voor een budget-vriendelijke prijs! 

Alle Ahrend bureaustoelen die wij aanbieden zijn voorzien van het Ahrend Hergebruik kwaliteitskeurmerk en worden standaard binnen 5 werkdagen geleverd. Ahrend bureaustoelen staan bekend om hun tijdloos ontwerp en voldoen standaard aan de hoogste normen qua ergonomie.

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
Kleur zitting
Kleur armleggers
Prijs

Bureaustoelen

Op deze pagina vindt u alle aanbiedingen in bureaustoelen of kantoorstoelen van Ahrend hergebruik. Dat betekent dat al deze bureaustoelen gebruikt zijn, maar ook volledig refurbished zijn. Alle functies van de bureaustoelen die wij aanbieden zijn gecheckt en onderhouden waar nodig. Zo smeren we de gasveer, zorgen we er voor dat de armleuningen soepel bewegen en voor een bureaustoel met lendensteun controleren we ook die instelling zodat de kantoorstoel voldoende ondersteuning biedt. Tevens worden alle bureaustoelen standaard opnieuw gestoffeerd. U zou dus kunnen zeggen dat onze bureaustoelen zo goed als nieuw zijn. Zo kunnen wij bureaustoelen voordelig aanbieden voor de prijs van een tweedehands bureaustoel en met de kwaliteit en zekerheid van een nieuwe stoel.

Duurzame en ergonomische bureaustoelen

Bureaustoelen van Ahrend onderscheiden zich als duurzame en ergonomische bureaustoelen. Omdat we precies weten hoe ze gemaakt zijn kunnen wij voor iedere bureaustoel de hoge kwaliteit garanderen. Tijdens het ontwerp en de productie van onze bureaustoelen is er namelijk al rekening gehouden met verlenging van de levensduur van bureaustoelen. De modulariteit zorgt er voor dat er een enkel onderdeel vervangen kan worden, in plaats van de hele stoel. Daarnaast zijn alle gebruikte materialen van de hoogste kwaliteit en volledig recyclebaar. Op deze manier kunnen gebruikers zo lang mogelijk van onze stoelen genieten.

Comfort dankzij alle normeringen

Het gebruik van de Ahrend bureaustoelen staat garant voor gebruiksgemak en comfort door de vele instelmogelijkheden. Erg belangrijk bij een ergonomische bureaustoel is dat deze volledig is in te stellen naar persoonlijke voorkeuren en maten. Alle bureaustoelen die wij aanbieden voldoen aan hoge ARBO, NPR en NEN normeringen. Deze richtlijnen leggen op nationaal of Europees niveau vast in welke mate een bureaustoel instelbaar moet zijn. Wilt u goed ergonomisch zitten? Dan weet u zeker dat u goed zit met een bureaustoel die voldoet aan de NEN-EN1335 norm of de NPR-1813. Deze normen beschrijven de hoogte en lengte van armleuningen, zitting en rugleuning. Daarnaast moeten deze goed in te stellen zijn bij een ergonomische bureaustoel. Zit u langer dan 2 uur op een stoel? Kies dan voor een ergonomische werkstoel, een die voldoet aan de NEN-EN 1335 en NPR 1813 normeringen. Alle aangeboden bureaustoelen voldoen aan deze normeringen en zijn dus hoogwaardige ergonomische bureaustoelen.

Bestellen en levering

Alle bureaustoelen zijn direct online te kopen in onze webshop. Wij bezorgen bureaustoelen binnen 5 werkdagen en vragen daar 35 euro voor. Tenzij de totale orderwaarde boven de 350 euro komt, dan bezorgen wij gratis. Het is ook mogelijk om de stoelen op te halen in Oosterhout (Noord-Brabant) als u uw bureaustoel nog eerder in gebruik zou willen nemen.

Scroll to top