Bureaus - Met nieuw blad

✔ GRATIS thuisbezorgd vanaf 350 euro      ✔ Levering aan huis (ma - vr | 09.00-17.00u)

De gebruikte Ahrend bureaus zijn gerevitaliseerd. Dit wil zeggen dat de bureaus zijn voorzien van een nieuw werkblad, zijn schoongemaakt en de technische werking is gecontroleerd. en hierdoor bieden wij u de kwaliteit zoals u deze gewend bent en dat voor een budget-vriendelijke prijs!

Alle Ahrend bureaus die wij aanbieden zijn voorzien van het Ahrend Hergebruik kwaliteitskeurmerk en worden standaard binnen 5 werkdagen geleverd. Ahrend bureaus staan bekend om hun tijdloos ontwerp en voldoen standaard aan de hoogste normen qua ergonomie.

Filteren
Huidige filters
  1. Type hoogte Hoogte verstelbaar Verwijder dit artikel
  2. Breedte 160cm Verwijder dit artikel
  3. Bladkleur Grijseiken Verwijder dit artikel
Selectie verfijnen
Categorie
  • Assortiment 3 producten
Prijs

Bureaus

Op deze pagina vindt u alle bureaus van Ahrend hergebruik. Dit betekent dat de bureaus gebruikt zijn, maar ook volledig refurbished. Voordat de bureaus op Ahrend hergebruik komen zijn deze uitgebreid gecontroleerd en onderhouden. Ook zijn alle bureaus voorzien van een nieuw werkblad. U kunt dus zeggen dat onze bureaus zo goed als nieuw zijn. Daardoor kunt u een Ahrend bureau kopen voor de prijs van een tweedehands bureau, maar met de kwaliteit en zekerheid van een nieuw bureau.

Welk bureau past bij u?

Verschillende factoren zijn van invloed op de keuze voor een passend bureau. Welk bureau bij u past kunt u bepalen op basis van onderstaande factoren.

De omgeving

Waar komt het bureau te staan? Zorg dat het bureau past in de omgeving en dat u voldoende ruimte heeft op het bureaublad om goed te kunnen werken. De breedte van bureaubladen kunnen variëren van 80 cm tot 200 cm.

De conditie

Er is veel tweedehands of gebruikt meubilair te koop. Voorkom dat u verrast wordt over de staat van het bureau en koop bij een betrouwbare partij. Het is belangrijk dat u vooraf weet wat gerevitaliseerd is en of originele componenten van de producent zijn gebruikt.

De uitstraling

U zit vaak lang achter het bureau. Dan is een bureau met een mooie uitstraling dat past in uw interieur ook belangrijk. Welke kleurcombinatie van het onderstel en bureaublad heeft uw voorkeur? Liever een houtprint blad? Of rustig houden met een wit blad?

De opties

Niet elk bureau is verstelbaar. Een in hoogte verstelbaar bureau is nodig om in de juiste ergonomische houding te kunnen werken. Zijn er meer mensen die het bureau gebruiken? Dan is een gemakkelijk verstelbaar bureau, bijvoorbeeld met een slinger, aan te raden.

Bestellen en levering

Alle bureaus zijn direct online te bestellen in onze webshop. De bureaus worden binnen 5 werkdagen thuisbezorgd. De bezorgkosten zijn 35 euro. Vanaf een bestelbedrag van 350 euro is de levering kosteloos. Het is ook mogelijk uw bureau af te halen in Oosterhout (Noord-Brabant).

Scroll to top