Bureaus - Met nieuw blad

De gebruikte Ahrend bureaus zijn gerevitaliseerd. Dit wil zeggen dat de bureaus zijn voorzien van een nieuw werkblad, zijn schoongemaakt en de technische werking is gecontroleerd. en hierdoor bieden wij u de kwaliteit zoals u deze gewend bent en dat voor een budget-vriendelijke prijs!

Alle Ahrend bureaus die wij aanbieden zijn voorzien van het Ahrend Hergebruik kwaliteitskeurmerk en worden standaard binnen 5 werkdagen geleverd. Ahrend bureaus staan bekend om hun tijdloos ontwerp en voldoen standaard aan de hoogste normen qua ergonomie. 

Verzendkosten Ahrend Hergebruik

 

Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
Prijs

Welk bureau past bij u?

Let bij het kiezen van een bureau op een aantal zaken:

 

  • De omgeving: waar komt het bureau te staan? Zorg dat het bureau past in de omgeving en dat u voldoende ruimte heeft op het bureaublad om goed te kunnen werken. De breedte van bureaubladen kunnen variëren van 80 cm tot 200 cm.

 

  • De conditie: Er is veel tweedehands of gebruikt meubilair te koop. Voorkom dat u verrast wordt over de staat van het bureau en koop bij een betrouwbare partij. Het is belangrijk dat u vooraf weet wat gerevitaliseerd is en of originele componenten van de producent zijn gebruikt.

 

  • De uitstraling: U zit vaak lang achter het bureau. Dan is een bureau met een mooie uitstraling dat past in uw interieur ook belangrijk. Welke kleurcombinatie van het onderstel en bureaublad heeft uw voorkeur? Liever een houtprint blad? Of rustig houden met een wit blad?

 

  • De opties: Niet elk bureau is verstelbaar. Een in hoogte verstelbaar bureau is nodig om in de juiste ergonomische houding te kunnen werken. Zijn er meer mensen die het bureau gebruiken? Dan is een gemakkelijk verstelbaar bureau, bijvoorbeeld met een slinger, aan te raden.

 

Scroll to top