Ahrend Mehes bureau *Nieuw blad*

€ 205,70 € 170,00
Op voorraad
Binnen 5-9 werkdagen geleverd.
-
+
Vraag een zakelijke offerte aan
  • Onderdeel van Ahrend Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 350
  • Bureaustoelen binnen 5 werkdagen geleverd
  • Bureaustoelen binnen 48 uur af te halen
  • T: 088 006 1000
Gegevens

Ahrend Mehes vergadertafel - Kwaliteit gegarandeerd 

Via Ahrend hergebruik bestelt u voordelig een volledig gerevitaliseerde Ahrend Mehes vergadertafel. De aangeboden vergadertafels zijn door Ahrend zelf voorzien van een nieuw tafelblad, compleet gereinigd en gecheckt op werking en eventuele schade. Door deze hoogwaardige revitalisatie is zijn de Ahrend Mehes vergadertafels van Ahrend Hergebruik klaar voor een nieuw langdurig leven. Als u een Ahrend Mehes vergadertafel koopt bent u verzekerd van de kwaliteit die Ahrend gewend bent tegen budget-prijzen.

De Ahrend Mehes vergadertafels worden standaard binnen 5 werkdagen geleverd en komen met complete fabrieksgarantie!

Minder zegt meer

Een opvallend vergadertafelsysteem dat één is met de ruimte. Het transparante ontwerp legt de juiste accenten binnen inrichting en architectuur. Stijlvol. Flexibel. Tijdloos. De sierlijke transparantie wordt bereikt door toepassing van een 12 mm dun "zwevend" blad dat gedragen wordt door smalle I-vormige poten verbonden door een aluminium bladregel met bladdrager. Mehes staat voor kwaliteit in alle opzichten. In uitstraling, sfeer, gebruik. Met een minimum aan onderdelen wordt een maximaal effect bereikt. Subtiel en rijk tegelijk.

Meyer en Van Schooten Architecten, de ontwerpers, over de Mehes: "Kernbegrippen toegepast bij de Mehes zijn helderheid, regelmaat, detaillering en afgewogen materiaalgebruik. Deze elementen bepalen grotendeels de uitstraling en samenhang van een gebouw; een integraal aspect daarvan is het interieur, dat in onze ontwerpen onlosmakelijk verbonden is met het exterieur.” 

Meer informatie
Meer informatie
Onderstel kleur Antraciet
Afmeting 160x80cm
Breedte 160cm
Poottype T-poot
Garantie Fabrieksgarantie

Scroll to top