Ahrend Ladeblok

€ 121,00 € 100,00
Op voorraad
Binnen 5-9 werkdagen geleverd.
-
+
Vraag een zakelijke offerte aan
  • Onderdeel van Ahrend Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 350
  • Bureaustoelen binnen 5 werkdagen geleverd
  • Bureaustoelen binnen 48 uur af te halen
  • T: 088 006 1000
Gegevens

Ahrend ladeblokken - Zo goed als nieuw

De ladeblokken van Ahrend Hergebruik zijn volledig gerevitaliseerd. Als u een Ahrend ladeblok bij ons koopt is deze altijd grondig gereinigd, gecontroleerd op functionaliteit en zijn eventuele beschadigde onderdelen vervangen. Op deze manier krijgt u voordelig een tweedehands Ahrend ladeblok met de kwaliteit die u van Ahrend gewend bent. 

Direct leverbaar binnen 5 werkdagen en met complete fabrieksgarantie!

Alles binnen handbereik

Het assortiment ladeblokken biedt u keuze uit verrijdbare en vaste bureauhoge ladeblokken. Door het stoere en neutrale design is het uitstekend te combineren met de andere Ahrend werkplekprogramma's. Met de verzonken wielen lijkt het ladeblok zelfs te zweven. het ladeblok is verder in te delen naar uw specifieke behoeften en wensen. Zo heeft u al uw belangrijke documenten en kantoorbenodigdheden binnen handbereik. 

Er is ruime keuze in lade-indelingen en loopwerken. De ladeblokken worden standaard geleverd met telescopische materiaallades en afgeschermde loopwerken. Ook is het ladeblok voorzien van contragewicht en ladeblokkering. 

Zeer goede kwaliteit, sterkte, stabiliteit en levensduur getest volgens NEN-EN 14073 en 14074.

Ahrend Designteam over het Ahrend ladeblok: “Het nieuwe Ahrend ladeblok komt tegemoet aan de brede opbergwensen in de markt en valt vanwege zijn stoere en neutrale design uitstekend te combineren met de Ahrend werkplekprogramma’s. Het is een oer Hollands product met een gedegen kwaliteit. Door de verzonken wielen lijkt het ladeblok zelfs te zweven.”

Meer informatie
Meer informatie
Hoogte 54cm
breedte 40
Diepte 80

Scroll to top