Ahrend 500 Vergadertafel

SKU
AHH500-C-1
Vanaf € 170,00
-
+
Op voorraad
Gegevens

De Ahrend 500 in een volgend leven

Koop de flexible Ahrend 500 vergadertafels voordelig via Ahrend hergebruik. De Ahrend 500 vergadertafels op Ahrend Hergebruik zijn compleet gerevitaliseerd door Ahrend zelf. Zo krijgt u gegarandeerd de Ahrend kwaliteit zoals u deze gewend bent voor een budget-vriendelijke prijs. De vergadertafel is voorzien van een nieuw tafelblad en uitvoerig gereinigd. Ook is hij getest op functionaliteit en zijn eventueel beschadigde onderdelen vervangen. 

Leverbaar binnen 5 werkdagen en met complete fabrieksgarantie!

Flexibel vergaderen

Door de modulariteit van de Ahrend 500 zijn vergaderopstellingen makkelijk aanpasbaar. Zo groeit de vergaderruimte naar wens mee met de behoeften. Ook als uw vergaderruimte een multifunctioneel karakter heeft, is Ahrend 500 prima inzetbaar. In korte tijd bouwt u de ruimte-indeling om van vergaderfaciliteit tot bijvoorbeeld lunchroom. Indien gewenst kunnen tafels voorzien worden van wielen of bladvergrendeling waarbij ongelijke bladnaden tot het verleden behoren.

Wijtse rodenburg, de ontwerper, over de Ahrend 500: “Het optimum vinden tussen functionaliteit, flexibiliteit, design en prijs-kwaliteitverhouding heeft altijd onze interesse gehad. In het ontwerp van Ahrend 500 stond dit centraal. het resultaat is een modulair tafelprogramma dat geschikt is voor alle soorten werkplekken. Ideaal voor bedrijven die ontwikkelingen binnen het bedrijf snel willen doorvertalen naar hun werkomgeving met dit makkelijk te monteren systeem.”

Meer informatie
Meer informatie
Diepte 80cm
Garantie Fabrieksgarantie