Ahrend bureau tafel A500 C-poot vaste hoogte

€ 205,70 € 170,00
Op voorraad
Binnen 5-9 werkdagen geleverd.
-
+
Vraag een zakelijke offerte aan
  • Onderdeel van Ahrend Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 350
  • Bureaustoelen binnen 5 werkdagen geleverd
  • Bureaustoelen binnen 48 uur af te halen
  • T: 088 006 1000
Gegevens

Ahrend 500 - Kwaliteit gegarandeerd 

Via Ahrend Hergebruik bestelt u voordelig de volledig gerevitaliseerde Ahrend 500. Alle aangeboden bureaus zijn door Ahrend zelf voorzien van een nieuw tafelblad, gereinigd en volledig gecheckt op werking en eventuele schade. Door deze hoogwaardige revitalisatie is de Ahrend 500 klaar voor een nieuw langdurig leven. Als u een Ahrend 500 koopt via Ahrend Hergebruik bent u verzekerd van de kwaliteit die u van ons gewend bent tegen budget-prijzen.

De Ahrend 500 wordt standaard binnen 5 werkdagen geleverd en komt met complete fabrieksgarantie!

Veelzijdig, tijdloos en een transparant design

De Ahrend 500 heeft een tijdloos en transparant design en een stijlvol draagvlak voor alle vormen van werken, studeren en vergaderen. Modulair, flexibel en snel te monteren. Naast standaard configuraties kunnen specifieke wensen gemakkelijk en tegen weinig kosten worden gerealiseerd. 

Overtreft en voldoet aan de huidige ergonomische normeringen

Wijtse rodenburg, de ontwerper, over de Ahrend 500: “Het optimum vinden tussen functionaliteit, flexibiliteit, design en prijs-kwaliteitverhouding heeft altijd onze interesse gehad. In het ontwerp van Ahrend 500 stond dit centraal. het resultaat is een modulair tafelprogramma dat geschikt is voor alle soorten werkplekken. Ideaal voor bedrijven die ontwikkelingen binnen het bedrijf snel willen doorvertalen naar hun werkomgeving met dit makkelijk te monteren systeem.”

Meer informatie
Meer informatie
Type hoogte Vaste hoogte
Poottype C-poot
Bladmateriaal 22mm melamine
Diepte 80cm
Hoogte 62-90cm
Garantie Fabrieksgarantie

Scroll to top