Ahrend 230 Vergaderstoel

€ 151,25 € 125,00
Op voorraad
Binnen 5-9 werkdagen geleverd.
-
+
Vraag een zakelijke offerte aan
  • Origineel Ahrend Ontwerp
  • Ontworpen & gebouwd in Nederland
  • Volledig circulair
  • Onderdeel van Ahrend Nederland
  • Gratis verzending vanaf € 350
  • Bureaustoelen binnen 5 werkdagen geleverd
  • Bureaustoelen binnen 48 uur af te halen
  • T: 088 006 1000
Gegevens

Ahrend 230 - Zo goed als nieuw

De vergaderstoelen van Ahrend Hergebruik zijn volledig gerevitaliseerd. Als u een Ahrend 230 vergaderstoel bij ons koopt is deze altijd voorzien van nieuwe stoffering, grondig gereinigd en uitvoerig gecontroleerd op functionaliteit en schade. Op deze manier krijgt u voordelig een tweedehands Ahrend 230 met de kwaliteit die u van Ahrend gewend bent. 

Direct uit voorraad leverbaar binnen 5 werkdagen en met complete fabrieksgarantie!

Comfortabele vergaderstoel

De Ahrend 230 vergaderstoel is zeer comfortabel en heeft een makkelijk over tapijt verschuifbaar sledeframe. De stoel is gemakkelijk stapelbaar en beschikbaar met of zonder armleggers. Tevens bied de Ahrend 230 de mogelijkheid tot 'bewegend zitten' door een gewichtsonafhankelijk bewegingsmechanisme. Hierdoor maakt het langer zitten tijdens vergaderingen of presentaties comfortabeler. Ook heeft de Ahrend 230 een milieuvriendelijk design: de stoel is 100% recyclebaar. 

De Ahrend 230 vergaderstoel voldoet aan en overtreft de hoogste normen voor ergonomische instellingen, de NEN EN-1335 en de Nederlandse Praktijk Richtlijn, de NPR-1813.

Kees de Boer, de ontwerper, over de Ahrend 230: “Ontwerp een stoel die in iedere situatie, op iedere werkplek en voor iedere gebruiker een maximaal werk - comfort biedt. Met een goede zithouding en optimale rugondersteuning, maar zonder ingewikkelde knoppen en bediening. Een stoel die voldoet aan de strengste eisen en toch uitblinkt in gebruiksvriendelijke eenvoud. Dit was de basisgedachte die leidde tot dit ontwerp: Ahrend 230.” 

Meer informatie
Meer informatie
Kantelbare rug Niet mogelijk
Zitdiepte verstelbaar Nee
Synchro mechanisme Nee
Garantie Fabrieksgarantie
Kantelbare zitting Nee
Wielen Harde wielen (Standaard)
Afmeting 160x80cm

Scroll to top