Ahrend 230 bureaustoel hoge rug, nieuwe stoffering

SKU
AHH230-C-1
€ 228,69 € 189,00
-
+
Op voorraad
Gegevens

De Ahrend 230 in een volgend leven

De geavanceerde Ahrend 230, voordelig via Ahrend hergebruik. De Ahrend 230 bureaustoelen op Ahrend Hergebruik zijn compleet gerevitaliseerd door Ahrend zelf. Zo bent u verzekerd van de Ahrend kwaliteit zoals u deze gewend bent voor een budget-vriendelijke prijs. De bureaustoel is opnieuw gestoffeerd en compleet gereinigd. Ook is hij getest op functionaliteit en schade. 

Direct uit voorraad leverbaar binnen 5 werkdagen en met complete fabrieksgarantie!

Alleskunner met maximaal comfort

Instellingen Ahrend 230 bureaustoelAhrend 230 is een echte alleskunner. De vele instelmogelijkheden maakt de Ahrend 230 geschikt voor elke werkhouding. In iedere houding, actief of passief, ondersteunt deze stoel het lichaam optimaal. De armleggers zorgen voor de juiste ondersteuning en door de vorm van de zitting worden de benen niet afgekneld. De stoel is gemakkelijk in te stellen d.m.v. knoppen voorzien van pictogrammen. Daarnaast is de Ahrend 230 duurzaam ontworpen en 100% recyclebaar.  

De Ahrend 230 voldoet aan en overtreft de hoogste normen voor ergonomische instellingen, de NEN EN-1335 en de Nederlandse Praktijk Richtlijn; de NPR-1813.

Kees de Boer, de ontwerper, over de Ahrend 230: “Ontwerp een stoel die in iedere situatie, op iedere werkplek en voor iedere gebruiker een maximaal werk-comfort biedt. Met een goede zithouding en optimale rugondersteuning, maar zonder ingewikkelde knoppen en bediening. Een stoel die voldoet aan de strengste eisen en toch uitblinkt in gebruiksvriendelijke eenvoud. Dit was de basisgedachte die leidde tot dit ontwerp: Ahrend 230.” 

Meer informatie
Meer informatie
Kantelbare rug Niet mogelijk
Zitdiepte verstelbaar Ja
Synchro mechanisme Nee
Garantie Fabrieksgarantie
Kantelbare zitting Nee
Stapelbaar Nee
Armleggers Hoogte, breedte en diepte instelbaar
Onderstel type stoel Kolom onderstel 5-teens kruisvoet
Merk Ahrend
Type rugleuning Midden hoog
Zittingbreedte 46cm
Zithoogte 40-54cm
Zitdiepte 37-48cm
Totale hoogte 85-107cm
Stofkleur Zwart
Kleur armleggers Zwart
Downloads