Ahrend 220 bureaustoel met armleggers, nieuwe stoffering

SKU
AHH220-C-1
€ 119,79 € 99,00 € 131,89
-
+
Op voorraad
Gegevens

Ahrend 220 - Volledig gerevitaliseerd

Koop via Ahrend Hergebruik voordelig de iconische Ahrend 220. De Ahrend 220 van Ahrend Hergebruik is opnieuw gestoffeerd en compleet gereinigd. Ook zijn alle functies van de stoel uitvoering gecontroleerd op werking en eventuele schade. Zo bent u er zeker van dat u ook bij deze gebruikte bureaustoel de kwaliteit krijgt die u van Ahrend gewend bent. 

Direct uit voorraad leverbaar binnen 5 werkdagen en met complete fabrieksgarantie!

De eerste eco-design bureaustoel ter wereld

De Ahrend 220 staat bekend door zijn herkenbare design – rugleuning met gleuf – bedieningsgemak, ergonomie en gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Samen met de bewezen duurzaamheid verklaart dit het overweldigende succes van de Ahrend 220 die in de loop der jaren uitgroeide tot de meest gekochte bureaustoel. 

De Ahrend 220 laat zich leiden door de wensen van de gebruiker en is met zijn vele instelmogelijkheden geschikt voor elke werkhouding. Bij de uitvoering met permanent rugcontact is het mogelijk om ook de hoek tussen rugleuning en zitten in te stellen en vervolgens vast te zetten of soepel mee te laten veren. Resultaat: een perfecte ondersteuning in elke houding, van werken tot ontspannen.

De Ahrend 220 overtreft en voldoet aan de huidige ergonomische normeringen (NEN EN-1335 en NP3-1813)

Henk Verkerke, de ontwerper, over de Ahrend 220: "Als ontwerper van de Ahrend 220 beschouw ik het succes natuurlijk als een mooi compliment. Het bewijst dat wettelijke voorschriften en normen op het gebied van ergonomie, veiligheid en milieu een geslaagd ontwerp niet in de weg hoeven te staan"

Meer informatie
Meer informatie
Kantelbare rug Ja, standaard
Zitdiepte verstelbaar Ja
Synchro mechanisme Nee
Garantie Fabrieksgarantie
Kantelbare zitting Nee
Onderstel type stoel Kolom onderstel 5-teens kruisvoet
Merk Ahrend
Type rugleuning Normaal
Zittingbreedte 46cm
Zithoogte 38-52cm
Zitdiepte 40-46cm
Totale hoogte 53cm
Stofkleur Zwart
Kleur armleggers Zwart